Calendari

« Prev February 2019 Next »
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
        1
* Charla Xosé FragaCharla Xosé Fraga

Time: 12:00


2
3
4
5
6
* Hazards at the WorkplaceHazards at the Workplace

Time: 16:00

Hazards at the Workplace / Els Perills del Treball. Col·loquis de la SCHCT Emmanuel Henry, “Scientific Ignorance and Public Inaction : the government of toxic exposures at work” Lloc: Sala de conferències del Palau de Cerveró (IHMC). Plaça Cisneros 4, València.

* Seminari Miquel TerreuSeminari Miquel Terreu

Time: 20:00

Col·loquis de la SCHCT. “Els hospitals reunits de la Santa Creu i de Sant Pau: el projecte no culminat de Domènech i Muntaner”. Miquel Terreu, arxiver de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, llicenciat en física i màster en història de la ciència i en arxivística i gestió de documents. Lloc: Acadèmia de Ciències Mèdiques, Carrer Major de Can Caralleu, 1-7, Barcelona.

7
8
9
10
11
12
13
* Hazards at the WorkplaceHazards at the Workplace

Time: 16:00

Hazards at the Workplace / Els Perills del Treball. Col·loquis de la SCHCT Nathalie Jas, “Making invisible the risks of pesticides” Lloc: Sala de conferències del Palau de Cerveró (IHMC). Plaça Cisneros 4, València.

14
* Cicle a GranollersCicle a Granollers

Time: 19:00

Cicle a Granollers: La Natura a la Biblioteca. Col·loquis de la SCHCT “Frederic Travé i Alfonso (1918-1982)”, Xavier Ferrer Lloc: Museu de Ciències Naturals de Granollers. Palaudàries 102. Jardins Antoni Jonch Cuspinera, Granollers

15
16
17
18
19
20
* Hazards at the WorkplaceHazards at the Workplace

Time: 16:00

Hazards at the Workplace / Els Perills del Treball. Col·loquis de la SCHCT Arthur Mc Ivor "Breathless miners: Coal mining and occupational health in Britain" Lloc: Sala de conferències del Palau de Cerveró (IHMC). Plaça Cisneros 4, València.

21
* Objectes perdutsObjectes perduts

Time: 19:00

Objectes perduts. Explicar i exposar ciència a museus i altres llocs públics. Col·loquis de la SCHCT Pietro Conte, “Different waxes, different gazes: On the aesthetics of ceroplastics” Lloc: Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme 47, Barcelona. Sala Pi i Sunyer.

22
23
24
25
26
27
* Hazards at the WorkplaceHazards at the Workplace

Time: 16:00

Hazards at the Workplace / Els Perills del Treball. Col·loquis de la SCHCT Taula rodona Lloc: Sala de conferències del Palau de Cerveró (IHMC). Plaça Cisneros 4, València.

28
     
Category Key
 AB
 AB-CEHIC
 Altres
 CEHIC-UAB
 GIHS
 HCUB
 HCUB-SCHCT-IMF
 IHMC
 IME
 IME-SCHCT
 IMF
 MHMC
 SCHCT
 SCHCT-AAO
 SCHCT-CEHIC
 SCHCT-IHMC
 SCHCT-IMF
 UA
 UMH
 UMH-IME
 UPC
 UPF
 XEHC!

 

Share