Inauguració de “L’utillatge químic en llibres i catàlegs” – Conf. d’Antonio García Belmar

El dimecres 5 d’octubre de 2011, a les 12:00 s’inaugura a l’Aula Enric Casassas de la Universitat de Barcelona, l’exposició “L’utillatge químic en llibres i catàlegs” preparada a partir dels fons històrics de la Biblioteca de Física i Química de la Universitat de Barcelona, i amb el recolzament de la Societat Catalana de Química i la Societat Catalana de Física dins de l’Any de la Química.

La inauguració anirà precedida per la conferència Papel y vidrio. Representación, demostración y manipulación experimental en el aprendizaje de la química impartida per Antonio García Belmar (Universitat d’Alacant).

Més informació en la invitació.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *