Sortides Culturals Científiques des del Casal de Joves Palau Alòs

“Ciència a Sant Pere i Ciutat Vella”
Dijous 23 de febrer  de 20h a 21.30h

La primera de les rutes, dijous 23 de Febrer de 20h a 21.30h, ens mostrarà les relacions històriques entre la ciència, la tecnologia i la vida en els Barris de Sant Pere i Ciutat Vella. Veurem entre moltes altres coses com era el Rec Comtal, què feien els gremis i qui eren els apotecaris.
La segona sortida, el dijous 1 de Març, també de 20h a 21.30h, consistirà en un viatge en el temps que ens portarà a visitar l’Exposició Universal de 1888. Veurem què si va construir, què sentien els barcelonins de l’època en visitar-la i com aquesta primera Exposició Universal va canviar la vida a Barcelona.

Els dos itineraris s’iniciaran i finalitzaran al Palau Alòs. El preu per cada sortida és de 2 euros.

Share