Exposició sobre obesitat prorrogada

L’Institut López Piñero prorroga fins al 30 d’abril l’exposició sobre les visions de l’obesitat

  • La mostra està organitzada per la Universitat i el CSIC i ofereix la possibilitat de realitzar visites i tallers didàctics.
  • Pot ser visitada de dilluns a divendres de 9 a 20 hores, els dissabtes de 10 a 14 hores.

L’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (centre mixt del CSIC i la Universitat de València), amb seu en el Palau de Cerveró, prorroga fins al pròxim 30 d’abril l’exposició A través de l’espill. Lectures de l’obesitat: medicina, art i societat, organitzada pel Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Planificació de la Universitat i el propi institut. La mostra, que compta amb la col·laboració de diversos organismes, està coordinada per José Antonio Díaz, investigador del CSIC i director de l’IHMC, Maite Ibáñez, historiadora de l’art, amb la col·laboració de Josep Lluís Barona, catedràtic d’Història de la ciència i investigador de l’IHMC. Està dividida en tres blocs temàtics i aborda l’obesitat des de la perspectiva històrico-mèdica i la seua imatge social, cultural i artística.

Ademés, s’ofereix la possibilitat de concertar visites guiades (telèfon: 96 386 49 22), així com tallers didàctics (telèfon: 96 392 62 59).

Share