Sortides Culturals al Palau Alòs de Maig

Dijous 17 de Maig a les 20:00:

Història i Ciència a Sant Pere i Ciutat Vella.
Què era el Rec Comtal? Què feien els gremis? Qui eren els apotecaris? Aquest itinerari intentarà respondre aquestes preguntes explorant les relacions històriques entre ciència, tecnologia, medicina i la vida als Barris de Sant Pere i Ciutat Vella. Així coneixerem el barri des d’una perspectiva totalment diferent a l’habitual. Visitarem indrets on s’ha practicat, s’ha ensenyat i s’ha aplicat ciència, posant així un context social, el nostre barri, a una activitat, la ciència, que ha estat, i encara és, primordial en el desenvolupament del barri, la ciutat i la societat.

Dijous 24 de Maig a les 20:00:

Un viatge el en temps: Visitem l’Exposició Universal de 1888.
Aquest itinerari consistirà en un viatge en el temps que ens portarà a visitar l’Exposició Universal de 1888. En un moment de transformacions tecnològiques, Barcelona va acollir una Exposició Universal amb èxit desigual però amb transcendència per la ciutat. Veurem quins personatges hi van intervenir, què si va construir, què es conserva i què no, què sentien els barcelonins de l’època en visitar-la i com aquesta primera Exposició Universal va canviar la vida a Barcelona.

Cada sortida val 2 euros i cal inscripció prèvia a:
CASAL DE JOVES PALAU ALÒS
c/ Sant Pere més Baix nº 55
Telf: 93 268 12 24
palaualos@lleuresport.cat
www.palaualos.cat
Horari de dilluns a diumenge: 17h a 22h
Matins dimarts i dissabtes de 10 a 13h.

 PROGRAMA

Share