TERÀPIES DE CINEMA

TERÀPIES DE CINEMA
Cicle de cinema sobre medicina i salut
Organitzat per Ateneu Barcelonès i Centre d’Història de la Ciència (CEHIC-UAB)

Coordinadores:
Carlos Tabernero Holgado (CEHIC)
Michele Catanzaro / Francesc Solà (Ateneu Barcelonès)

Quin paper juga el coneixement mèdic i sanitari al cinema? I quin paper juga el cinema en la generació, circulació i gestió d’aquest coneixement? En el cicle “Teràpies de cinema” explorem com el cinema reflexiona sobre la medicina i la salut, i com contribueix als processos de construcció d’aquest coneixement.

Odissees de metges
Ponent / moderador: Alfons Zarzoso Orellana (CEHIC)
Dimarts, 29 de maig de 2012. 7 pm – Ateneu

Dr. Erhlich’s magic bullet (William Dieterle, 1940), pel·lícula pràcticament desconeguda a Espanya, ens obre la porta del laboratori com a espai de producció de coneixement científic i mèdic a través de la història del Dr Paul Erhlich.

Share