TERÀPIES DE CINEMA

Cicle de cinema sobre medicina i salut
Organitzat per Ateneu Barcelonès i Centre d’Història de la Ciència (CEHIC-UAB)

Coordinadores:
Carlos Tabernero Holgado (CEHIC)
Michele Catanzaro / Francesc Solà (Ateneu Barcelonès)

Quin paper juga el coneixement mèdic i sanitari al cinema? I quin paper juga el cinema en la generació, circulació i gestió d’aquest coneixement? En el cicle “Teràpies de cinema” explorem com el cinema reflexiona sobre la medicina i la salut, i com contribueix als processos de construcció d’aquest coneixement.

A la recerca del malalt
Ponent / moderador: Jorge Molero Mesa (CEHIC)
Dimarts 5 de juny de 2012. 7 pm – Ateneu

Panic in the streets (Elia Kazan, 1950) ofereix la possibilitat de reflexionar críticament sobre l’experiència col·lectiva de la malaltia i la seva relació amb els sistemes de Salut Pública i la construcció de les societats contemporànies.

Share