La Universitat i el CSIC presenten col·lecció instruments cientificomèdics

Exposició permanent: Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València, 1. Ciència i societat

L’exposició compta amb peces de la col·lecció d’instruments científics i mèdics de la Universitat de València, així com amb material procedent del seu patrimoni bibliogràfic i documents audiovisuals. Es plantegen al visitant una sèrie de preguntes obertes que articulen el discurs expositiu i que permeten explorar diferents temes relacionats amb la producció del coneixement i la pràctica medicocientífica. Les qüestions són una invitació a reflexionar sobre la manera en què ha participat la medicina, la ciència i la tecnologia en els processos de transformació de les societats actuals.

Organitza: Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat i l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (centre mixt del CSIC i la Universitat).

Inauguració: Dijous, 20 desembre, a les 20 horas.

Assistiran: Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València, Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat, José Pío Beltrán, coordinador institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana, i el comitè científic responsable de l’exposició, format per José Ramón Bertomeu Sánchez, Ximo Guillem Llobat, Àlvar Martínez Vidal i Pedro Ruiz-Castell, tots ells investigadors de l’institut.

Lloc: Sala d’exposicions de l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (Palau de Cerveró). Plaça Cisneros, 4. València.

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 20 hores.

Més informació sobre les activitats del IHMC: www.ihmc.uv-csic.es

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *