Exposició ‘La esfera del agua’ a l’IHMC López Piñero

EXPOSICIÓ: La esfera del agua

Lloc: Sala d’exposicions de l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (Palau de Cerveró) Plaça Cisnero, 4. CP 46003. València.

Dates: 26 febrer – 14 març

Organitzada: En el marc de l’Any internacional de la cooperació en l’esfera de l’Aigua 2013.

Produïda pel Consell Superior de Investigacions Científiques (CSIC) i Aqualogy.

Composta per 20 panells, s’estructura en dos grans blocs. El primer d’ells, Aigua i Natura, segueix el curs del cicle hidrològic, la seua relació amb el clima i els ecosistemes. En el segon, Aigua i Societat, l’exposició s’endinsa en la influència de l’ésser humà en el cicle natural de l’aigua, la seua contaminació, així com en les solucions per a l’accés a l’aigua potable, sense oblidar la relació de l’aigua amb la història, la salut i la tecnologia.

Els continguts de l’exposició han sigut elaborats per investigadors que treballen en la cerca de respostes i solucions en l’esfera de l’aigua: Antoni Ginebreda (comissari científic), Joan Grimalt, Francesc Gallart, Jesús Carrera, Damià Barceló i Rafael Rodríguez Clemente, tots ells pertanyents a l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA), del CSIC; així com Luis Calvo, investigador de la Institució Milà i Fontanals (CSIC) i coordinador institucional del CSIC a Catalunya.

 Per a més informació: http://www.agua2013.es/

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *