La Universitat de València i el CSIC presenten mostra ‘Darwin i Galileu a través del còmic’

EXPOSICIÓ.- Darwin i Galileu a través del còmic. Treballs d’il·lustració de Jordi Bayarri

DIA: Dimarts, 2 de juliol.

HORA: 19 hores.

LLOC: Sala de conferències de l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (centre mixt de la Universitat i el CSIC), amb seu al Palau de Cerveró.

La Universitat de València i el Consell Superior d’Investigacions Científiques presenten, hui dimarts 2 de juliol, l’exposició Darwin i Galileu a través del còmic. Treballs d’il·lustració de Jordi Bayarri, a l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero.

L’exposició presenta la figura dels dos primers personatges protagonistes de la Col·lecció científics, un projecte creat per Jordi Bayarri i Tayra Lanuza, que té com a principal objectiu la divulgació del coneixement historicocientífic sobre grans personatges de la història de la ciència, a través de la publicació d’una col·lecció de còmics biogràfics dirigits al públic infantil i juvenil.

Així mateix, i amb anterioritat a l’acte d’inauguració de l’exposició, es presentarà el segon número de la col·lecció, titulat Galileo, el mensajero de las estrellas. El projecte, que va començar al novembre de 2012 amb Charles Darwin, la evolución de la teoría, continuarà amb altres figures científiques com Isaac Newton i Marie Curie, entre altres personatges.

ASSISTENTS:

– Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualdat.

– Álvaro Pons, professor de Física (UVEG) i crític de còmics de la cartelera Túria.

– María Luz López, directora de l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero.

 

Comissaris de l’exposició:

– Jordi Bayarri, dibuixant de còmics i comissari de la mostra.

– Tayra M. C. Lanuza, doctora en Història de la Ciència i comissària de la mostra.

Share