L’Institut López Piñero acull una exposició de fotografies científiques

EXPOSICIÓ TEMPORAL

Pinacoteca de la ciència 2013

Lloc: Sala Manuel Solís de l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (centre mixt de la Universitat de València i el CSIC), amb seu al Palau de Cerveró. València.

Des del dia 5 al 29 de novembre, de dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

Organitza: Sociedad Española de Bioquímica y Biología Molecular (SEBBM).
Col·labora: CSCI i Universitat.
Patrocina: Eppendorf.

La exposició està articulada a través de 12 plafons amb imatges científiques, prèviament publicades en la secció Pinacoteca de la web de la SEBBM.
El propòsit de la mostra és acostar la ciència als ciutadans, mostrant imatges de contingut científic des d’un punt de vista artístic. D’aquesta forma, la fotografia es converteix en un nou vehicle per a la divulgació científica. Les imatges són rebudes al llarg de tot l’any i mensualment els responsables de la SEBBM publiquen la millor de totes elles. Una vegada a l’any s’obri el període de votacions amb la finalitat d’escollir “la millor imatge científica”. Una vegada en aquest punt, un jurat compost per membres de la SEBBM i de l’empresa patrocinadora del premi, Eppendorf, tria la imatge guanyadora entre les tres més votades. El premi consisteix en una ajuda de 600 euros per a subvencionar la inscripció del guanyador al següent congrés, així com les despeses de desplaçament i allotjament.

Share