IHMC López Piñero de València prorroga l’exposició del Dr. Gómez Ferrer fins al 21 de març

Infància, salut i malaltia. El Dr. Ramón Gómez Ferrer (1862-1924)

Data: Fins al 21 de març.

Lloc: Sala José Puche de l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (centre mixt del CSIC i la Universitat de València), amb seu al Palau de Cerveró. (Plaça Cisneros, n. 4. 46003. València).

Organitza: Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat i l’IHMC López Piñero, en col•laboració amb l’Associació Cultural Ramón Gómez Ferrer.

El projecte, comissariat per Joan Lloret i, com a adjunt al comissari, Àlvar Martínez Vidal, tots dos professors de la Universitat de València, suposa l’habilitació d’una nova sala d’exposicions al Palau de Cerveró. És així mateix expressió de la decidida aposta de la Universitat per ampliar la seua oferta cultural a la ciutadania, així com un reconeixement a l’extraordinària labor d’aquest metge valencià, primer catedràtic de pediatría a la Comunitat Valenciana.

Web: www.ihmc.uv-csic.es

Share