Seminari suspés / Making Genomic Medicine

ACTIVITAT SUSPESA

Un imprevist en el viatge de Steve Sturdy (University of Edinburgh), impedeix celebrar el seminari (Making Genomic Medicine: New Konwledge, New Politics) que estava programat per a demà dimecres 18 d’abril a les 17 hores en l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (Palau de Cerveró).

 Disculpen les molèsties.

Salutacions

 Més informació sobre les activitats que es desenvolupen en l’institut: http://www.ihmc.uv-csic.es/

 

Seminari

Making Genomic Medicine: New Knowledge, New Politics

 Dimecre 18 d’abril, 17 h

Sala de conferències. Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (centre mixt Universitat València i CSIC). Palau de Cerveró. Plaça Cisneros, 4. València.

Steve Sturdy, University of Edinburgh.

Steve Sturdy es va incorporar a la Universitat d’Edimburg en 1994 com a professor del Departament d’Estudis de la Ciència, i va ser normbrado director adjunt del ESRC Genomics Forum en setembre de 2006. Inicialment, es va ocupar de les ciències naturals i va començar els seus estudis de postgrau en filosofia de la ciència, però prompte es va dedicar als estudis socials sobre la ciència.

 Les seues investigacions se centren en les relacions entre ciència, pràctica i política mèdica a Regne Unit, principalment entre finals del segle XIX i principis del segle XX. En particular, empra la sociologia del saber científic per a estudiar la relació entre el coneixement científic i la pràctica mèdica. En la seua investigació analitza casos mèdics com a objectes de coneixement científic. Altres estudis en marxa examinen el paper de les ciències de laboratori en la reorganització de les pràctiques mèdiques durant les primeres dècades del segle XX a Gran Bretanya.

 Entre les seues últimes publicacions destaquen: «The biology of identity», en The Philosopher’s Magazine, 48 (2009), «Scientific method for medical practitioners: The case method of teaching pathology in early twentieth-century Edinburgh», en Bulletin of the History of Medicine, 81 (2007), pàg. 760-792 i «Knowing cases: biomedicine in Edinburgh, 1887-1920», en Social Studies of Science, 37 (2007), pàg. 659-689, entre altres treballs.

Share