Taula redona “Primavera Silenciosa” – Dimarts 4 de desembre a l’IEC

Dimarts 4 de desembre tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans:

Taula redona amb motiu del 50è aniversari de la publicació de “Primavera silenciosa” (“Silent Spring”) de Rachel Carson. 04/12/2012, 19:00. (coord. per C. Florensa & A. López, CEHIC-UAB). Amb la participació de Joandomènec Ros (UB – ecòleg i autor de la traducció catalana més recent del llibre de Carson), Miquel Porta (Institut de Recerca de l’Hospital del Mar-IMIM – biotecnòleg i expert en composts tòxics persistents), Antonio Buj Buj (UB – historiador de les plagues i l’agricultura a Espanya i Àfrica), i Joaquim Elcacho (periodista i comunicador científic i medioambiental).

Aquesta taula redona és el primer acte del cicle Atmosferes Tòxiques (SCHCT-IHMC), coordinat per Ximo Guillem i José R. Bertomeu (IHMC).

L’esdeveniment es retransmetrà des de Barcelona en directe a l’IHMC ‘López Piñero’, València, donant lloc a intervencions del públic tant a Barcelona com a València.

Aquesta iniciativa inclou el bloc Primavera Silenciosa 2012, que recull materials diversos conduents a la preparació del debat, i el compte @SilentSpring12 des de qual s’informarà de novetats sobre la taula redona.

Més informació sobre la taula redona i el cicle en que s’inscriu, ací.

Share