La Facultat de Farmàcia (Burjassot) acull l’exposició ‘Cal·ligrafies de la malaltia’

La Facultat de Farmàcia de la Universitat de València presenta una selecció de panells de l’exposició Cal·ligrafies de la malaltia. Lletra de metge

Organitzada per: Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la UVEG i l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero, centre mixt del CSIC i la UVEG, amb seu al Palau de Cerveró. Amb la col·laboració de la Fundació Campus Ontinyent (integrada per l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida).

Lloc: Campus de Burjassot de la Universitat de València.

Dates: Fins el dia 15 de març.

La mostra, exhibida des de l’11 de setembre, fins al 9 de novembre de 2012, a l’IHMC  i del 16 de novembre de 2012 al 7 de gener d’enguany, al Centre Cultural Caixa Ontinyent, ha rebut més de 3.000 visitants, i ha estat comissariada per Ricard Huerta, director de l’Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives.

L’exposició, amb una temàtica original a Espanya, és un projecte universitari que revisa l’escriptura manual com un element de la cultura visual. Analitza diversos aspectes de la medicina, la cal·ligrafia, les arts visuals, les receptes, les anotacions, etc, així com la relació entre facultatius i farmacèutics. Al mateix temps, redescobreix la riquesa de l’escriptura manual en un moment en el qual aquesta ha sigut desplaçada per les tecnologies de la comunicació.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *