Toxic Atmospheres II

Coordinadors: Ximo Guillem i José Ramón Bertomeu (IHMC, UV).

Després de l’èxit de la primera edició del cicle Atmosferes tòxiques, volem fer una segona edició amb tres ponents més que tocaran temes complementaris a aquells que veiérem el passat any. El cicle servirà, d’altra banda, com a reclam per a l’Escola de Primavera que també estarà centrat en l’anàlisi de les controvèrsies en l’esfera pública.

Totes les ponències s’emetran via streaming.

 

Ponències:

Stephen Mosley (Leeds Metropolitan University): “‘The Dark Age’: Smoke Pollution in Urban-industrial Britain.” 05/11/2014, 17:00h. IMHC, València.

Paul-André Rosental i Catherine Cavalin (Sciences Po): “Dust, environment and pulmonary diseases: historical and sociological roots of medical uncertainty /Polvo, medio ambiente y enfermedades pulmonares : raíces históricas y sociológicas de las incertidumbres médicas.” 26/11/2014, 17:00h. IHMC, València.

Share