Ghost in the shell 2.0 (Mamoru Oshii)

Cine Fòrum: Fascinació, por i substitucions tecnològiques, Setmana de la robòtica

Ghost in the shell 2.0 (Mamoru Oshii)

En relació amb l’àmbit de l’exposició «Trobar-se amb d’altres»

 

Sessió inclosa en el cicle de cine fòrum ‘Fascinació, por i substitucions tecnològiques’, organitzat amb motiu de l’exposició “+HUMANS: el futur de la nostra espècie”. En aquest cicle es projecten fragments seleccionats de la cinta per debatre’n, a posteriori, certs aspectes d’aquesta. Es recomana visionar la pel·lícula abans d’assistir a la sessió. Al catàleg de Filmin podeu veure el film sencer: Feu clic aquí per poder-hi accedir.

Ghost in the shell 2.0 (Mamoru Oshii, 1995/2008. 90’)

Sinopsi:

Una pel·lícula que ha originat un miler d’imitacions però que mai no ha estat superada, la llegendària Ghost in the Shell de Mamoru Oshii torna en una sorprenent nova edició remasteritzada pel mateix Oshii en persona. Per a aquest llançament totes les animacions originals han estat produïdes de nou amb les últimes tecnologies d’animació digital. Ambientada en un Hong Kong imaginari en una època en què el ciberespai s’expandeix dins de la realitat humana, la història segueix la ciberguerrera Major Motoko Kusanagi mentre aquesta es debat al caire de la immersió total en el món digital.

Altres pel·lícules disponibles al catàleg Filmin en relació amb l’àmbit de l’exposició «Trobar-se amb d’altres»

Alphaville (Jean-Luc Godard, 1965)

The Man Who Fell to Earth (El hombre que cayó a la Tierra, Nicolas Roeg, 1976)

Saturn 3 (Stanley Donen, 1980)

Gamer (Mark Neveldine i Brian Taylor, 2009)

Robot and Frank (Un amigo para Frank, Jake Schreier, 2012)

Autómata (Gabe Ibáñez, 2014)

Share