Històries de Ciència a Gràcia

La Societat Catalana d’Història de la Ciència, amb col·laboració amb La Mandarina de Newton, organitza un itinerari per la Història de la Ciència a Gràcia pel proper dia 26 de Juny:

‘Històries de Ciència a Gràcia’

En aquest itinerari farem una volta per un barri de Gràcia diferent, amb una visió científica, mèdica i tecnològica. Descobrirem la ciència d’un barri, o d’una vila, que ha anat canviant de la mateixa manera que ha canviat l’espai mateix. Així, parlant dels científics del barri sabrem més sobre la història del propi barri i sobre la pròpia història de la ciència.

L’itinerari comença amb una introducció a la història de Gràcia i de Barcelona, una introducció a com explicarem la història de la ciència, la medicina i la tecnologia a la mateixa Plaça de la Vila.

L’arribada de les màquines de vapor, un químic que patí exili i presó, un taller de rellotges suissos que encara funcionen, la redacció de la primera llei de l’avortament de l’Estat espanyol, una teoria científica socialment revolucionària…

… aquestes i d’altres històries curioses, extraordinàries i també quotidianes faran d’aquesta ruta, una activitat interessant per grans i petits.

Més informació i inscripcions: http://sharingknowledge.es/cat/?p=1340

Share